Jäsenyys - ikäsarjat

SVA:n jäseneksi voidaan hyväksyä 45 vuotta täyttänyt tai liittymisvuonna täyttävä henkilö, joka on SAL:n, Reserviupseeriliiton tai Reserviläisliiton paikallisyhdistyksen jäsen.

Jäsenyyttä haetaan kirjallisesti jäsenhakemuslomakkeella.

Yhdistyksen ikäsarjat etenevät viiden vuoden jaksoina, alkaen M45:stä aina M100 sarjaan asti. Vastaavat sarjat on hyväksytty naisampujille. Ilmakiväärin 3x20 ls kilpailussa ikäsarjat ovat kuitenkin 10 vuoden välein sarjaan M65/N65 asti, jonka jälkeen sovelletaan viiden vuoden jaksoa. Ampuja siirtyy ikäsarjasta seuraavaan sen vuoden alusta, jona hän täyttää sarjan edellyttämän iän.

Syyskokouksen vuodelle 2020 vahvistama yhdistyksen liittymismaksu on 20 euroa, vuosijäsenmaksu 20 euroa ja ainaisjäsenmaksu 400 euroa.

Jäsenrekisterin tiedoista on laadittu rekisteriseloste.

  • Jäsenlomakkeella voit anoa SVA:n jäsenyyttä. Sama lomake toimii myös muutoslomakkeena. Tulosta, täytä ja lähetä mikäli tietosi muuttuvat, jotta voimme pitää rekisterimme ajan tasalla!

    • Pdf-lomake (passiivinen = tulosta ja täytä)

    PDF-lomakkeen voi tallentaa omalle koneelle ja täyttämisen jälkeen lähettää sähköpostin liitteenä.

    SVA:n hallituksen hyväksyttyä hakemuksesi sinulle lähetetään maksulomake kotiin, maksun maksettuasi olet täysivaltainen jäsen. Jäsenhakemuksen käsittely kestää normaalisti muutamia päiviä.

    Jos haluat erota yhdistyksestä, pyydämme ilmoittamaan myös siitä jäsenrekisterin hoitajalle.